Ligaturen

vaste lettercombinaties die zijn ontworpen om overlappingen van letters die elkaar kunnen raken in een tekst te vermijden. >>

 

Op dit moment…

… iconen aan het ontwerpen voor Zwembad De Zien.

Ligaturen grafisch ontwerp…

…verzorgt de visuele identiteit voor bedrijven en organisaties. Herkenbaar en onderscheidend. Creatief en doeltreffend. Het bureau dat het verbinden van vorm en inhoud door middel van verrassende ontwerpen en aansprekende concepten eigen heeft gemaakt. Onafhankelijk wat betreft de keuze voor het medium. Of het nu om een folder, website, online nieuwsbrief of krant gaat. Wat voorop staat is de herkenbaarheid van de klant waardoor de boodschap helder en doeltreffend over komt.

 

Ligaturen grafisch ontwerp  is opgericht door Sander Visser. Hij beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van huisstijlen, brochures, magazines, advertenties, mailings en websites. Hij werkt en heeft gewerkt voor onder meer Honeywell, Science Center Nemo, Unilever, Viotta Jeugdorkest, KLM, TES, Haagse Hogeschool, Total Pensioenfonds, Gemeente Heerhugowaard, Achmea, Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar  en Sportvisserij Nederland.

Ligaturen werkt samen met verschillende gespecialiseerde professionals en bedrijven.